Wednesday, September 16, 2009

salam sumer...




ESOK AK BLIK KAMPONG!!!wakaka..hepy sesngat neh..mmber2 ak da rmai yg blik tp besa ar yg blik awal 2 da sah2 kaki pnteng (mksudnyer kaki diaorg jer yg ska ponteng kelasss....hahah)..ak kn stud yg baik smpaikn da nk ksong hostel ni pom ak tetp g kelass,tp syok gak cz xpyah dk tadah tlinga dgr geng2 ak yg da blik kg tu mmbebel dlam kelass..al-mklumlah kta ni bkal gru yerr rkan2 ku skalian alam??so,mlut pom klah bnyi owg mkan bertih jgung,huhu..tp btol gak,klu yg prngai snyap jerr dlam klas tu bkal dktor,arkitek,akauntan,n sbgnyer la ak agak cz diaorg nee SKEMA sket...jgan mara ek klu la ader incik2 or puan2 yg 'berkenaan' tu tbca nehh..




ni da start kemas brg2 nk bwk blik kg,tatau la nk sumbat mende dlam beg ni..kang xpsal2 ak bwak blik sumer bju2 yg ader dalam loker tu bru puas hti sket...ermm..list da pnjg ak rasa tp asl beg mcm xbrisi jerr nehh??slalu tu ak blik kg sumbat ank org keww dlm beg bju tu yerr,ak pom da xingat ader bt jnyah kejam 2 ke x..ehh,yg ak kmas awal sgt ni knpa la yerr..esok gerenti boring giga cz tadak bnda nk buat,so ak smbung kmas bju esok la plak..




td tkjut gler cz mmber k inform yg kafe dbka smpai ari ni jerr...abes 2 kmi yg xblik lg nee nk mkan aper mak andak (nma tmangan tokeyy kfe tu) tuk bbka esok??kejamnyer bln2 pose ni bt ank org gtu (klu ank lmbu 2 xpe arr)...ak da get ready bli 4bngkus roti yg hrga 6o sen tu,mna la tau kot2 tu pom blom ckup lg tuk mngenyangkan perut ak ni..al mklum la,nma pom blan pose nii,xsper pom nk ktuk klu stkat nk hbiskan 4bngkus roti 2 jeerr...




pas mgrib td tgk cter jepun,innocent luv tjuk dier..best gak arr cz byk msej yg kta bleh nmpak bla tgk cter tuu...klu sper2 yg da tgk cter 2 diaorg tau la mcmna bsarnyer pngrbanan sorg abg tuk lndungi adk dier,keje wrtwan yg xder job len slain nk korek cter jerr,pompuan hti bsuk yg jeles kt org len,n of course la cnta sejati yg hnya bleh dicapai skiranyer psngan msing2 trma kekurgan n klbihan dri msng2...drpda 5 bntang,ak bg 4stngah la...




wehh..ngantok giga nee..need to solat isyak first then i'm going to sleep tight..ZzzzzZZZ..sweet dreams nurizzati....
!!NO GHOST!!

p/s:doa sblom tdow kena bca dlu pe2 pom...

4 comments:

  1. wani nak bg citer tu 4.7 bintang la..hehe

    ReplyDelete
  2. huhu...ayaaaii wani,best sgt yer tu yg bg mrkh lbih sket yerr??

    ReplyDelete
  3. spe??faz da blik ri ni ke??bkan sok?

    ReplyDelete

Followers